Ruitenburg adviseurs & accountants start vestiging Credion in Westland

Ruitenburg adviseurs & accountants is een Credion-vestiging gestart in het Westland. Door een vestiging te openen van adviesorganisatie Credion heeft Ruitenburg haar dienstverlening op het gebied van zakelijke kredietverlening verder geprofessionaliseerd.

"Binnen het MKB is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen. Ruitenburg adviseert haar klanten al op dit gebied, maar door aansluiting bij Credion heeft Ruitenburg nu meer dan 50 bronnen van geld tot haar beschikking,” geeft Tim Kester, van Ruitenburg adviseurs & accountants aan.

“Financieren via  banken is de laatste jaren voor ondernemers een uitdaging. Banken stellen strengere voorwaarden  aan bedrijven, waardoor het aantrekken van bancaire financieringen ook voor de komende jaren anders is dan voor de crisis. Alternatieve, aanvullende bronnen zijn daarom zeer wenselijk, om te voorkomen dat het ontbreken van de juiste financiering een rem op het ondernemerschap zet,” aldus Kester.

Credion is een keten van ruim 40 over het land verspreide vestigingen, die over meer dan 50 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en investeerders. Vanuit Maasdijk houden Victor de Koning en Lester van der Meer zich bezig met de advisering en begeleiding in zakelijke financieringen.

Gerelateerde artikelen