Omzet controlepraktijk DRV Accountants & Adviseurs gegroeid in 2016

De controlepraktijk van DRV Accountants & Adviseurs maakte in 2016 opnieuw een behoorlijke groei door. Dat blijkt uit het Transparantieverslag 2016 dat online is gepubliceerd.

Het verslag geeft inzicht in de wijze waarop DRV de kwaliteit in de controlepraktijk waarborgt en hoe de praktijk is georganiseerd. Er is ruim aandacht besteed aan de invoering van de verbetermaatregelen die de NBA heeft afgekondigd.

Ondanks de groei in omzet, in aantal opdrachten en in omvang van de opdrachten, merkt DRV op dat de groei is beperkt door de krapte op de arbeidsmarkt. Vandaar dat DRV dit jaar een employer brand campagne is gestart om meer ambitieuze young professionals aan de organisatie te verbinden.

De controlepraktijk is in het boekjaar 2016 in omzet aanzienlijk toegenomen. In het boekjaar 2015 bedroeg de omzet bij controleopdrachten € 5.346.000 (13% van de totale omzet van DRV). Deze steeg naar € 5.622.650 omzet in 2016 (12% van de totale omzet). Hiervan is een deel toe te schrijven aan de aansluiting van Stolk Accountants & Adviseurs, die heeft geleid tot overname van een deel van de controleportefeuille van Helder Controle. Per 31 december 2016 zijn er 70 personen werkzaam binnen de controlepraktijk.

Gerelateerde artikelen