HLB Van Daal en Partners Oss sluit aan bij Brabant Accountants en Belastingadviseurs

De maatschap Brabant Accountants en Belastingadviseurs, met vestigingen in Uden, Gemert, Someren en Veldhoven heeft met de partners van de vestiging Oss van HLB Van Daal en Partners overeenstemming bereikt over aansluiting van hun accountants- en adviespraktijk bij Brabant Accountants en Belastingadviseurs.

Bij het kantoor in Oss zijn 15 personen werkzaam, die hun activiteiten voort zullen zetten vanuit de huidige locatie aan de Obrechtstraat 43F onder aansturing van drs. Wim Guth RA (48) en drs. Helmut Buddemeijer RA (46). Beiden zullen op hun beurt deel gaan uitmaken van de maatschap Brabant Accountants en Belastingadviseurs.

De aansluiting is per 1 januari aanstaande een feit, waarmee het totaal aantal medewerkers van Brabant Accountants en Belastingadviseurs uit komt op ruim 70.
 
De vestiging Gemert van Brabant Accountants en Belastingadviseurs zal overigens per 1 januari 2016 verhuizen naar een groter kantoorpand. Het bestaande kantoorpand bood onvoldoende mogelijkheden om invulling te geven aan de groeiambities in de regio Gemert. Uiteindelijk werd een passende zichtlocatie gevonden aan de Vliet in Gemert, waar de activiteiten met ingang van het nieuwe jaar naar toe verplaatst worden.

Gerelateerde artikelen