Eshuis Accountants en Adviseurs sluit zich aan bij PrimeGlobal

Vanwege de toenemende vraag naar advies bij internationaal ondernemen heeft Eshuis Accountants en Adviseurs zich aangesloten bij PrimeGlobal, een internationaal samenwerkingsverband voor onafhankelijke accountantskantoren en adviseurs.

Het lidmaatschap van PrimeGlobal stelt Eshuis Accountants en Adviseurs in staat om haar relaties te helpen bij het grensoverschrijdend zaken doen. Via PrimeGlobal beschikt Eshuis over een uitgebreid internationaal netwerk en biedt zij ondersteuning bij vragen op gebied van accountancy, auditing, belastingen, salarisverwerking en personeels- en organisatieadvies.

PrimeGlobal ontstond in 2011 en inmiddels zijn er ruim 350 kantoren in 90 landen bij aangesloten. “Onze deelname aan PrimeGlobal sluit aan bij de transitie die we als kantoor aan het maken zijn,” zo stelt Michel Schaepers, bestuursvoorzitter van Eshuis. “Een transitie waarbij we inhoud geven aan onze kernwaarde nuchterheid met flair. We voegen (inter)nationale flair toe aan onze Twentse nuchterheid.”

Eshuis Accountants en Adviseurs is een accountants- en advieskantoor in Oost-Nederland  met ruim 130 medewerkers.

Gerelateerde artikelen