EJP Accountants & Belastingadviseurs treedt toe tot GGI

Per 1 maart 2017 is EJP Accountants & Belastingadviseurs toegetreden tot het internationale samenwerkingsverband Geneva Group International (GGI).

Het GGI-netwerk is actief in meer dan 120 landen, op meer dan 700 locaties, met 538 partners en heeft 26.000 medewerkers.

Uitbreiding van service

Het lidmaatschap met GGI maakt EJP niet alleen een partner voor nationaal opererende ondernemingen, maar ook een adviseur voor internationaal werkzame bedrijven. Als lid van het GGI-netwerk is EJP in staat om haar cliënten die in het buitenland actief zijn dan wel zich op het buitenland willen richten, op efficiënte wijze te voorzien van fiscaal advies en voor hen accountancywerkzaamheden te verrichten. Daarnaast ziet EJP de samenwerking als een verdere uitbreiding van haar netwerk en kennis.

Ambitie

Edward Hendrickx en Joost de Koning, de founding partners van EJP, zijn verheugd met deze ontwikkeling. “De filosofie van EJP om een ‘trusted partner’ te zijn voor zowel cliënt als personeel, wordt met dit lidmaatschap verder gestalte gegeven.”, aldus Hendrickx. “Voor vele MKB ondernemers staat internationalisering immers hoog op de agenda en EJP groeit mee in deze behoefte.”

EJP

EJP is sinds 2004 actief als accountants- en fiscaal advieskantoor. In eerste instantie in de regio ’s-Hertogenbosch en later ook in Utrecht. Momenteel bedient EJP cliënten in heel Nederland en haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit accountancy, fiscaal advies, estate planning, corporate finance en acquisities en overnames. Bij EJP zijn circa 40 professionals werkzaam, waaronder twee vennoten. EJP heeft een AFM-vergunning om wettelijke accountantscontroles te mogen uitvoeren voor controleplichtige ondernemingen en is aangesloten bij de NBA en NOB.

Gerelateerde artikelen