Andersen Tax nu ook in Polen

Taxperience in Polen verandert haar naam officieel in Andersen Tax. De in Warschau gevestigde firma wordt daarmee de officiële vertegenwoordiger van Andersen Global in Polen.

Naast de locatie in Warschau, is Andersen Tax wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 63 locaties via deelnemende bedrijven en samenwerkende firma's van Andersen Global.

Onder de naam Andersen Tax zal de firma doorgaan met het bieden van belasting- en boekhoudkundige diensten aan bedrijven en individuen op het gebied van verrekenprijzen, internationale belastingwetgeving, directe en indirecte belastingen. De firma heeft professionals die in alle branches werkzaam zijn, maar ze specialiseren zich in productie, financiële diensten, farmaceutica en IT. Andersen Tax heeft in Polen plannen om haar zakelijke activiteiten tegen het eind van 2019 te verdrievoudigen en haar team in Polen flink uit te breiden.

Vorige maand werd al bekend dat de Nederlandse tak van Taxperience, met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en ’s-Hertogenbosch, de naam Andersen Tax & Legal in ons land gaat voeren.

Gerelateerde artikelen