Accountantskantoren Hills en Opinion samen verder

Hills accountants en adviseurs B.V. in Rotterdam en Opinion accountants en belastingadviseurs in Capelle aan den IJssel zijn met ingang van 1 maart jl. een samenwerkingsverband aangegaan.

Edwin van Delft, fiscaal jurist en mede-eigenaar van Opinion, wordt managing partner bij Hills. “Voor echt samenwerken moet je bij elkaar zitten”, zegt Van Delft. “Daarom zijn wij verhuisd naar het kantoor van Hills aan de Grindweg in Rotterdam. Voor mij en mijn drie medewerkers is dit een nieuw begin. Voor Michaël Poolman (registeraccountant), de andere mede-eigenaar van Opinion, is het de gelegenheid om met pensioen te gaan.” 

“Door de krachten te bundelen staan we sterker voor de toekomst. Hierdoor wordt de basis voor verdere ontwikkeling en groei verstevigd”, aldus Johan Tanis, managing partner bij Hills accountants. 

Opinion blijft de komende maanden nog bestaan als zelfstandig onderdeel van de organisatie, zodat de praktijken rustig in elkaar kunnen schuiven. Daarna gaat Opinion verder onder de naam Hills. 

Gerelateerde artikelen