Accon avm neemt Van Noord Accountants & Belastingadviseurs over

Met ingang van deze maand maken de vestigingen van Van Noord Accountants & Belastingadviseurs deel uit van advies- en accountantsorganisatie Accon avm. De overname betekent een uitbreiding en versterking van de marktpositie in Midden Nederland.

Van Noord is al ruim 30 jaar sterk vertegenwoordigd in het hart van Nederland en actief op de markt van MKB en Agro. De vestigingen Tiel, Beesd, Leerdam/IJsselstein en Culemborg zijn sinds december aangesloten bij Accon avm. Ook de belastingadviseurs van Van Noord maken de overstap. Huidige klanten van Van Noord krijgen toegang tot de uitgebreide diensten van Accon avm, maar behouden dezelfde contactpersonen vanuit de vertrouwde locaties. 

Cees Hoogendoorn, vennoot bij Van Noord: “Wij zijn al enige tijd bezig met het schakelen naar een toekomstbestendige werkwijze. Het samengaan met Accon avm biedt ons meer slagkracht om de uitdagingen in het vakgebied aan te kunnen.”

Scheiding van werkzaamheden 
De focus van Van Noord lag al enige tijd op een scheiding van advies- en productiewerkzaamheden. Hoogendoorn: “In de nabije toekomst zijn er grote uitdagingen op het gebied van automatisering, vragen klanten meer adviesdiensten en is er sprake van een verdergaande internationalisatie. Door de handen ineen te slaan met een krachtige partij als Accon avm kunnen we de hoogwaardige dienstverlening op lokaal niveau verder uitbreiden. We zien de toekomst in vertrouwen tegemoet.”

Regionale versterking en uitbreiding specialismen
Met de overname van Van Noord verwelkomt Accon avm ruim 60 nieuwe collega’s. De schaalvergroting is in lijn met de toekomstvisie van de organisatie om regionale groei en focus te behouden en uit te breiden. Naast extra regiocapaciteit haalt Accon avm hiermee meer branche specialistische kennis in huis, waarmee de kwaliteit van de dienstverlening nog meer gewaarborgd wordt. ‘De regionale aanwezigheid, korte communicatielijnen en een informele omgang als filosofie van Van Noord sluit naadloos aan op de werkwijze van Accon avm. Adviseurs midden in de regio bieden advies op maat. Het samengaan biedt daarnaast mogelijkheden om te blijven investeren in de dienstverlening, innovatie en automatisering”, aldus Peter Feijtel, bestuursvoorzitter bij Accon avm.
 
Over Accon avm
Accon avm is opgericht in 1917 en viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. Door de jaren heen groeide de organisatie uit tot een full-service advies-en accountantsorganisatie actief in binnen- en buitenland. Accon avm is een stichting met circa 1.000 medewerkers en ruim 40 bezoeklocaties. Ondernemers krijgen ruimte voor ondernemen dankzij accountancy, agrarisch en MKB bedrijfsadvies, belasting- en subsidieadvies, juridisch advies, personal finance, corporate finance en werkgeversservice. Volg ons ook op Facebook, Twitter en LinkedIn.

[avg-advertorial slug=”succesvol-een-bedrijf-verkopen”]