RS Finance winnaar Exact Cloud Award

RS Finance is op Exact Live uitgeroepen tot winnaar van de Exact Cloud Award 2016/2017. Het Amsterdamse administratiekantoor toonde aan dat het de cloud, innovatie en samenwerking het beste combineert van de zes finalisten.

De Exact Cloud Award voor Samenwerking is voor De Coop & Haegen. Joanknecht & Van Zelst krijgt de onderscheiding Exact Cloud Award voor Innovatie.

 

De jury was lyrisch over de winnaar: “Medewerkers van RS Finance nemen de klant echt op sleeptouw. Ze gaan er heen, analyseren de primaire processen, implementeren desgewenst de juiste software en leggen daarna een link naar de boekhouding. Doordat ze de financiële processen integreren, houden ze daadwerkelijk zicht op wat er speelt bij de klant. Het is dan ook geen wonder dat dit kantoor al jaren achtereen met 50% groeit.”

 

De Exact Cloud Award is de verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die op vernieuwende wijze met klanten samenwerken. De verkiezing vond dit jaar voor de vierde keer plaats. Het selectietraject was intensief, waarbij het aantal stemmen, uitstraling, communicatie, ingevulde vragenlijsten en motivatie van de stemmers mee hebben gewogen in het oordeel van de jury. Die bestond uit Frans Heitling (Accountancy Vanmorgen), Sandra Lof (Crowe Horwath Foederer en winnaar van de Exact Cloud Award 2015), Menno Kooreman (SRA), Perry Telle (NOAB) en Martin van Vliet (Exact). Ruim 4000 mensen hebben hun stem uitgebracht.

 

 

Gerelateerde artikelen